08-12-08

AZ Sint-Jan Brugge: patiënten verdwijnen er...


trappenhuis UMuspatientenrechtenenmensenrechtenbestaannietinAZSint-JanteBrugge

In het AZ Sint Jan te Brugge schijnen er niet alleen bejaarde patiënten in liftkokers te vallen waar ze enkele weken later weer uitgevist worden.

Als ik de brief van Jan Boeykens aan het AZ Sint Jan te Brugge lees, dan kom ik tot de vaststelling dat het ziekenhuis Sint Jan patiënten opneemt zonder dat die geregistreerd worden terwijl dit wettelijk verplicht is.

Vandaar dat men kon zeggen dat men 'geen Marcel Vervloesem kende' terwijl die al drie dagen met inwendige bloedingen in hun ziekenhuis lag.

Het doet mij allemaal denken aan justitie die in de zaak Vervloesem de ontlastende stukken uit zijn strafdossier deed verdwijnen om hem te kunnen veroordelen en op te sluiten.

Het AZ Sint Jan neemt onvindbare patiënten op terwijl het parket van Turnhout met verdwenen dossiers werkt.

Het wordt tijd dat dit corrupte zootje eens wordt opgekuist, anders gaan daar nog veel meer mensen het slachtoffer van worden !


DS. maandag 2 mei 2005 | Bron: belga

Ziekenhuis schuldig aan dood patiënt na val in liftkoker

BRUGGE - De correctionele rechtbank in Brugge heeft het Brugse ziekenhuis AZ Sint-Jan veroordeeld tot een boete van 7.436 euro en 22.500 euro. Dat laatste bedrag moet het ziekenhuis betalen aan de familie van een 75-jarige patiënte die in het ziekenhuis om het leven kwam toen ze tijdens de nacht van 4 op 5 december 1999 van negen verdiepingen hoog in een buitenkoker viel. De algemeen directeur en een verpleegster van het ziekenhuis werden vrijgesproken.

De commentaren zijn gesloten.