26-10-09

ADHD: dwangmatig psychotisch maken


Psy.bipolar

Reactie op het artikel van Fernand Haesbrouck op http://www.adhdfraude.net/blog/?p=1350

Bedankt voor dit zoveelste prachtige artikel van jou over de werking van de psychofarmaca waarvan jij als specialist veel beter dan ik op de hoogte bent.

Je weet waarschijnlijk dat ik met Jan Van Haelen heel wat rond dit onderwerp heb gewerkt.

Ik heb ook verschillende parlementaire vragen laten stellen rond dit onderwerp.

Bij 'psychiatrische patiënten', zoals men ze noemt, is het mij dikwijls opgevallen dat zij na een al dan niet gedwongen behandelingskuur met psychofarmaca zoals Haldol en Litium, niet meer in staat waren om zonder die middelen te leven.
Ik heb veel mensen gezien die uiteindelijk bijna levende planten waren geworden.
Men had het ook steeds over de 'bijverschijnselen' van neuroleptica enzoverder terwijl dit gewoon de werking van die middelen was.
Ik herinner mij nog het opvallend hoge zelfmoordcijfer onder jongeren in de psychiatrische instelling te Kortenberg en andere instellingen die grotendeels het gevolg was van dit soort middelen.
Dat werd natuurlijk doodgezwegen en op de gezondheidsinspectie moest men niet rekenen omdat die te sterk verbonden was met Caritas die 90% van al die psychiatrische instellingen in Vlaanderen in handen heeft.

--------------

http://www.adhdfraude.net/blog/?p=1319
http://www.rudolfdewit.com/md_adhdbeschermuwkind.html


14:26 Gepost door Jan Boeykens in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gezondheid, adhd, medische industrie, belang patient |  Facebook |

Commentaren

belangenverstrengeling In Nederland werd enkele weken duidelijk wat iederéén reeds lang wist: de belangenverstrengeling van de farmaceutische industrie en de regering.

Ook in Vlaanderen is dit reeds jaren het geval.

---------------

DEN HAAG - De Tweede Kamer houdt een spoeddebat met minister Ab Klink (Volksgezondheid) over vermeende belangenverstrengeling van viroloog Ab Osterhaus.

PVV-Kamerlid Fleur Agema verwees dinsdag naar mediaberichten over aandelen die Osterhaus zou hebben in een bedrijf dat vaccins ontwikkelt.

Osterhaus is ook een belangrijke adviseur van de regering voor de aanpak van de Mexicaanse griep.

Het kabinet besloot eerder 34 miljoen vaccins in te slaan om iedere Nederlander tweemaal in te kunnen enten tegen deze griep.

29.9.2009 © ANP

Gepost door: Yves | 26-10-09

Reageren op dit commentaar

belangenverstrengeling Klink stookt griepvuurtje weer koortsig op


In Nederland worden dagelijks wel tien mensen met de Mexicaanse griep opgenomen in het ziekenhuis. En daarvan komt er één zelfs op de intensive care terecht. Althans, dat vertelde CDA minister Ab Klink (Volksgezondheid) vanmorgen in het tv-programma Goedemorgen Nederland.

De grote media pikten het bericht op en wat volgde was weer van een ongekende schoonheid. Zoals gewoonlijk spande De Telegraaf de kroon met: 'Mexicaanse griep slaat toe'. Maar ook NRC Handelsblad en de Volkskrant brachten dit angstaanjagende nieuws snel op hun websites.

Maar, in ons land vinden gemiddeld 9.000 geregistreerde ziekenhuisopnamen per dag plaats. Het aantal opnamen wegens griep is in dat licht verwaarloosbaar klein. Rond een promille. Daarbij komt, dat van opgenomen griepgevallen gewoonlijk een overgrote meerderheid ook een andere - ernstiger - aandoening heeft. Uit niets blijkt dat dat nu anders zou zijn.

Bovendien worden elke winter zo'n 1.900 Nederlanders wegens de 'gewone' griep opgenomen. En sterven er volgens het RIVM jaarlijks 800 à 1000 aan complicaties. Dat zijn ook 10 ziekenhuisopnamen per dag, zelfs als we voor het gemak de winter een half jaar laten duren. En elke dag vallen er dus al jaren 4 à 5 doden die de voorpagina's nooit halen. H1N1 is een relatief nieuw soort griep, misschien zullen er dus meer gevallen zijn, maar ernstiger dan de 'gewone' griep laat het zich zeker nog niet aanzien.


Kortom, Klink probeert weer extra angst aan te jagen. Ditmaal zonder hulp van de bekende griepomroeper Ab Osterhaus, die op dit moment wat minder goed ligt bij het publiek, maar mét de ondersteuning van de belangrijke kranten en televisiezenders. Ze helpen keihard mee aan het verspreiden van nog meer ongenuanceerde flauwekul over een gigantische miskoop van 34 miljoen vaccins door een incompetente minister.

Alles voor de kijkcijfers tenslotte.

28-10-2009
http://www.niernieuws.nl/?id=2571

Gepost door: Yves | 29-10-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.